lauantai 8. joulukuuta 2012

Tästä tämä alkaa.

Nyt alkaa ideat loppumaan minulta, mitä tässä seuraavaksi pitäisi yrittää.
Tilanne on sellainen että joka paikassa ja joka asiassa mitä yritän niin nousee seinä vastaan ja se seinä on umpihomeessa.
Terveydentilanteeni huononee koko ajan ja alkaa usko loppumaan siihen että voisin elää normaalin ihmisen elämää.
Tarkoitus ei kumminkaan ole ruveta valittamaan ja surkuttelemaan omaa kohtaloaan. Vaan tarkoitus on kertoa millaisia asioita ja kohtelua ihminen voi saada osakseen, kun ei kuulu johonkin tiettyyn lokeroon tässä yhteiskunnassa. Ja kuinka törkeästi raha menee terveyden edelle ihmisten arvomaailmassa.

Rupean nyt pitämään tätä blogia monestakin syystä. Yksi syy on se että on aika vaikea kertoa ihmisille puhumalla tätä minun tarinaa, koska se on pitkä ja monivaiheinen. Luulen että kun kirjoitan kaikessa rauhassa, kaikesta kokemastani, niin saan asiani ilmaistua selvemmin.
Toinen syy on se että olen ollut asian kanssa aika yksin ja se voisi tehdä minulle hyvää kun kirjoitan sen ulos itsestäni.
Kolmas syy on se että haluan auttaa muita samassa tilanteessa olevia.
Viimeinen syy on se että en enää tiedä mitä seuraavaksi pitäisi tehdä.

Aloitan blogini kertomalla, mitä minulle on tapahtunut muutaman vuoden ajan ja jatkan sitten kertomalla sen hetkisestä elämästäni.

Blogi tulee todennäköisesti sisältämään semmoisia asioita, mitä ei monikaan pysty pitämään tosina. Välillä  ihmettelen sitä itsekkin mitä kaikkea on tullut koettua ja mistä kaikesta selvittyä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti